Disse typer af espressomaskiner anbefaler ejerne
Fuldautomatisk, semiautomatisk, manuel eller kapsel. Espresso-maskiner kommer i mange typer, men hvilken holder bedst og hvilken anbefaler kaffeelskerne?
Elsker du espresso, kan du lave det på en kapselmaskine, en fuldautomatisk, semiautomatisk eller manuel espressomaskine. Men hvilken type bliver du gladest for?
Anbefalingerne fra forbrugerne tyder på, at en type maskine ikke er lige så populær i dagligdagen, som de andre typer.
Holdbarheden er desuden ikke ens på espressomaskinerne. Én bestemt type går sjældnere i stykker.
Espresso-maskiner har Forbrugerrådet Tænk undersøgt holdbarheden af i Mærkebanken, hvor 541 kaffemaskine-ejere har delt deres erfaringer med 3 typer maskiner:
- Kapselmaskiner
- Fuldautomatiske maskiner
- Manuelle/semiautomatiske maskiner
Læs hvilken type deltagerne anbefaler.
Hvilken type anbefaler brugerne?
Kaffemaskine-ejerne er næsten alle sammen glade for deres type maskine, dog får kapselmaskinerne en lidt dårligere anbefaling end de andre typer.
De manuelle/semiautomatiske maskiner vil 52 procent af ejerne helt sikkert anbefale til andre.
For en fuldautomatisk maskine er det 51 procent af ejerne, der helt sikkert vil anbefale deres kaffemaskine til andre.
Vil du læse hele artiklen om espressomaskiner?
Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).
Disse espressomaskiner er Bedst i Test
Hvilke espressomaskiner er Bedst i test? Se hvilke manuelle og automatiske espressomaskiner, som klarer sig bedst i vores test.
Skal du vælge automatisk eller manuel espressomaskine?
Du kan købe espressomaskiner som er automatiske eller manuelle. Men er der forskel på kvaliteten af den kaffe de brygger og er alle de avancerede funktioner og kaffeprogrammer pengene værd
Det skal du vide om mælkeskummere
Mælk i kaffen smager forskelligt, alt efter om det er skummet eller bare varmet i en gryde. Hvilken type mælkeskummer skal du vælge? Bliv klogere på mælkeskummere og den skummede mælk.