Her den bedste trådløse ringeklokke | Forbrugerrådet Tænk Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Trådløse ringeklokker: Her den bedste

En trådløs ringeklokke med kamera skal have en god kombination af videokvalitet, lydkvalitet og sikkerhed. Se hvilken der er Bedst i test.

Trine Quaade Brøndsted · Foto: Getty Images · 13. september 2021
trådløse ringeklokker med kamera bedst i test

Trådløse ringeklokke skal kunne mange ting

Trådløse ringeklokker fungerer både som overvågningskamera og samtaleanlæg, hvor du både kan se og tale med gæster ved døren. 

En app på din smarttelefon sætter dig i kontakt med ringeklokken, der sender lyd og video til din telefon. 

Vi har testet 11 dørklokker med kamera. I vores trådløs ringeklokke test ser vi på både videokvalitet, lydkvalitet og ikke mindst sikkerhed.

Pris og kvalitet hænger til dels sammen

Dørklokkerne i vores test svinger i pris. Den dyreste koster over 2.000 kroner, den billigste koster 450 kroner. De billige dørklokker i testen leverer ikke den bedste kvalitet af lyd og billede. Men blandt de dyreste dørklokker er der også udfordringer og en høj pris er ikke en garanti for at du får en god trådløs ringeklokke.

Dørklokkerne kræver et abonnement

Flere af ringeklokkerne giver dig mulighed for at tegne et abonnement. Abonnementet giver dig mulighed for at gemme videooptagelser fra ringeklokken og indstille hvor kameraet skal filme, så du for eksempel kan sløre baggrunden.

Priserne på abonnementer svinger fra producent til producent, men priserne på de billigste abonnementer koster mellem 225 – 400 kroner om året.

Optagelserne fra dørklokkerne bliver gemt i en cloudløsning. Det vil sige, at det er producenterne, som gemmer dine optagelser for dig på deres servere.

Denne ringeklokke er bedst i test

Den bedste ringeklokke i vores test, har både et godt kamera og en god lyd, hvis du vil tale med dem, der står uden for din dør. Du skal dog stadig være opmærksom på, at køber du et abonnement, så bliver din data gemt hos producenten.

Log ind eller bliv medlem

Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.

Allerede medlem?