Smart termostat- Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse smarte termostater er Bedst i Test

Smarte termostater gør det nemmere at styre temperaturen i hjemmet. Se, hvilke af de digitale termostater der er bedst i test.

Lars Nøhr Andreasen · Foto: Getty Images · 30. november 2023
disse smart termostater er Bedst i test - billede med logo

Smarte termostater gør det muligt at programmere dine radiatorer til at sænke og hæve temperaturen enten automatisk, når termostaten registrerer, at der er nogen, der er hjemme, eller efter et forudbestemt program. 

Smarte termostater kan fx sænke temperaturen tre grader fra klokken 23 til klokken 06 hver dag og på hverdage fra klokken 08 til 15, eller hvornår det i jeres husstand passer jer, at temperaturen er lavere. 

Formålet er at spare på varmen, så du kan skære en del af din varmeregning og mindske dit klimaaftryk, uden at du selv oplever at have det koldere, når du er hjemme. 

Brugervenligheden er vigtig

Vi har testet, hvor nemt det er at bruge smart-termostaterne, og herunder hvor nemt det er at programmere termostaterne. Termostaternes evne til at ramme den præcise temperatur er også testet, og det er undersøgt, om termostaterne er sikre i forhold til håndtering af data. 

I denne test er brugervenligheden af de smarte termostater vægtet mest, for det er vigtigt, at termostaterne er nemme at bruge i hverdagen, så du får udnyttet deres energibesparende funktioner. 

Vi har testet smarte termostater fra: Aqara, Bosch, Danfoss, Eve, Netatmo og Tado. 

Når du køber smarte termostater, skal du være opmærksom på, at du ofte kan få dem i sæt i forskellige størrelser og med forskelligt tilbehør. Det kan være billigere at købe et større sæt med flere termostater end at købe dem enkeltvis. 

Her er de bedste smart termostater

De bedste smarte termostater i testen er både nemme at tage i brug og rammer temperaturen præcist.

 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?