Printere: Disse er Bedst i test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse printere er Bedst i Test

Er du i tvivl om, hvilken printer du skal vælge, så se de bedste printere til farve og sort/hvid print her. Vi anbefaler både laser- og injektprintere. Tre printere bliver Bedst i Test, men vi anbefaler flere.

Foto: Getty Images · 30. november 2023
Disse printere til hjemmebrug får Bedst i Test

En god printer skal passe til dit behov og ingen printer er god til alt.  Derfor er det vigtigt at du gør der klart, om du har brug for en printer, der fx printer hurtigt i sort/hvid, eller printer billeder i høj kvalitet.

Vi har testet 170 printere. I vores printer test ser vi både på kvaliteten af forskellige typer print, printhastighed, pris per udskrivning og meget mere. De printere, som bliver Bedst i Test er dem, som samlet set giver de bedste udprintninger. 

Derfor er en trådløs printer smart

Trådløse printere har mange fordele. En printer tager ofte meget plads, men en trådløs printer kan du stille op på - eller ind i - et skab, så den ikke tager plads på gulvet eller skrivebordet.

Trådløse printere kobles som regel direkte på dit wifi, og så kan du printe fra din computer, smartphone eller tablet.

Netværks-drift kan ske via kabler (Ethernet), trådløst wifi, eller i nogle tilfælde begge typer. Hvis du ønsker netværksdrift af printeren, etablerer du det, når printeren bliver installeret.

Da vi i vores Brugerpanel undersøgelse i 2023 spurgte 2.400 printerejere om deres erfaring, viste det sig dog, at mange oplever problemer med det trådløsesystem

De fleste printere er trådløse

Langt de fleste printere vi har testet er trådløse. Printerne har indbygget wifi, der kommunikerer trådløst med din router. Det vil sige, at printeren blot behøver strøm via en ledning, mens resten foregår uden ledninger.

Disse printere har vi testet

Vi tester løbende printere og i vores test kan du i alt finde 170 printere. Vi har testet printere fra følgende mærker:

Brother, Canon, Epson, HP og Xerox

Vi tester både laserprintere og blækprintere, samt printere med tank.

Disse printere er Bedst i Test

Vi anbefaler 11 printere, hvoraf tre bliver Bedst i Test. Hvilken printer der er bedst for dig, kommer an på hvad du bruger din printer til. Du finder både farveprintere og sorthvidprintere. Langt hovedparten af printerne i Forbrugerrådet Tænks test har mulighed for wifi.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?