Højstole - Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse højstole er Bedst i Test

Hvilken højstol er bedst? Vi har testet otte højstole. Se her, hvilke barnestole vi anbefaler, når den lille skal sidde med ved bordet.

Tage Majland · Foto: Thomas Dahl · 24. maj 2022
Denne højstol er Bedst i Test

Det er hyggeligt, når hele familien kan spise sammen og når dit barn selv kan sidde er det tid til at introducere højstolen. De høje barnestole kan være dyre, så det giver god mening at investere i en stol, som du kan bruge længe, og som eventuelle søskende kan arve.

Test af højstole

Højstolen skal være ergonomisk god at sidde i for dit barn eller din baby, samtidig skal den være sikker og nem at bruge. Vi har testet højstole på et laboratorium og sammen med en ergoterapeut samt småbørnsforældre, for at undersøge hvilke højstole, der er gode, og hvilke, du ikke skal købe.

Vi har testet følgende højstole:

BeKids, Evomove, Ikea, Kinderkraft, Stokke og Ziza

Vi har tidligere testet højstole, så er du på jagt efter en brugt højstol, og du ikke kan finde den i testen, så se under vores tidligere testede højstole. I vores tidligere test fandt vi flere stole, som dumpede på grund af sikkerhed.

Disse højstole anbefaler vi

Vi anbefaler to højstole i testen, som vi mener er gode valg, når du skal investere i en højstol til daglig brug derhjemme. Én stol bliver Bedst i Test, og den anden er også en rigtig god, klassisk barnestol.

Står du og skal bruge en højstol til sommerhuset eller til at have stående hos bedsteforældrene, kan vi anbefale to stole, som er ens og gode som ekstrastol, men ikke til hverdag.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?