Elektriske tandbørster: Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse elektriske tandbørster er Bedst i Test

Hvilke elektriske tandbørster er bedst til at børste tænderne rene? Vi har testet, og peger her på de bedste eltandbørster.

Foto: Getty Images · 17. august 2023
Disse elektriske tandbørster er Bedst i Test eller Gode valg

Forbrugerrådet Tænk har vi testet elektriske tandbørster. Vi har testet, for at se, hvilke eltandbørster der er bedst til at børste dine tænder rene og fri for plak og hvor godt batteriet holder.

Eltandbørsterne er også testet af brugere for at undersøge, hvor gode og nemme de er at bruge.

Disse elektriske tandbørster har vi testet

De elektriske tandbørster i testen er af mærkerne: Foreo, Jordan, Niceboy, Oral-B, Ordo, Philips Sonicare, Sencor og Silk'n

Vi har testet tandbørsterne med de medfølgende tandbørstehoveder.

Du betaler ekstra for gadgets

Eltandbørsterne i testen koster fra cirka 100 kroner til 2.600 kroner. I de dyreste pakker får du dog to tandbørster i samme pakning.

Prisforskellen skyldes ofte mængden af udstyr, der følger med eltandbørsten. Dyrere eltandbørster har ofte flere forskellige børstehoveder, rejsetasker, vandglas med indbygget oplader og lignende ekstraudstyr med i prisen.

De dyre elektriske tandbørster kan også være udstyret med flere tandbørstningsprogrammer eller med tilhørende apps til registrering af din tandbørstning.

Billigere modeller kommer som regel med kun et enkelt børstehovede. Overvej, om du har brug for ekstraudstyret. Eller om du bare vil have en god og effektiv eltandbørste til en fornuftig pris.

Her er de bedste eltandbørster i test

Kampen mellem eltandbørster i Danmark står mellem mærkerne Oral B og Philips, selvom der også findes andre mærker. Her kan du se de elektriske tandbørster, som er Bedst i Test, samt de alternativer vi mener også er Gode valg.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?