Her er bordgrillens akilleshæl| Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Bordgrill: Her er grillernes akilleshæl

Bordgrillen er hurtig til at tilberede burgerbøffer eller til at grille grøntsager, men i sidste ende kan det koste tid at bruge grillen.

Lars Nøhr Andresen · Foto: ICRT · 13. juli 2018
Bordgrill

Hurtig tilberedning

Bordgrillen er ligesom en stor sandwichgrill, hvor også låget er opvarmet, så maden tilberedes på begge sider samtidigt. 

Maden bliver derfor hurtigt tilberedt, og du slipper for at skulle stå og vende bøffer eller grøntsager. Ved nogle madvarer er det en fordel, at maden kommer under et let pres. 

Den hurtige tilberedning kan dog koste i sidste ende.

Rengøring er besværlig

Kyllingefileter eller bøffer stegt på en pande efterlader rester af indstegt kødsaft og andet på panden. Det skal rengøres grundigt. 

Bordgrillens plader bliver på samme måde fedtet ind i den madvare, du tilbereder, og kødsaft og lignende brænder ligeledes fast på pladerne. 

Vil du læse hele artiklen nu?

Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?