Bordgrill: Her er grillernes akilleshæl
Bordgrillen er hurtig til at tilberede burgerbøffer eller til at grille grøntsager, men i sidste ende kan det koste tid at bruge grillen.

Hurtig tilberedning
Bordgrillen er ligesom en stor sandwichgrill, hvor også låget er opvarmet, så maden tilberedes på begge sider samtidigt.
Maden bliver derfor hurtigt tilberedt, og du slipper for at skulle stå og vende bøffer eller grøntsager. Ved nogle madvarer er det en fordel, at maden kommer under et let pres.
Den hurtige tilberedning kan dog koste i sidste ende.
Rengøring er besværlig
Kyllingefileter eller bøffer stegt på en pande efterlader rester af indstegt kødsaft og andet på panden. Det skal rengøres grundigt.
Bordgrillens plader bliver på samme måde fedtet ind i den madvare, du tilbereder, og kødsaft og lignende brænder ligeledes fast på pladerne.
Log ind eller bliv medlem
Få adgang til alle test på taenk.dk, det månedlige medlemsmagasin, juridisk rådgivning og meget mere.