Disse blueetooth højtalere er bedst i test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse bluetooth højtalere er Bedst i Test

Uanset om du er på jagt efter en transportable højtaler, eller vil have gode trådløse højtalere til hjemmet, så har vi testet dem. Se hvilke seks højtalere vi anbefaler, to er Bedst i Test.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 8. marts 2023
Disse Bluetooth højtalere er Bedst i Test

Imagecredit: Getty Images

Bluetooth højtalere gør det nemt at afspille musik eller høre podcast fra fx din telefon, og du er ikke afhængig af, at de skal være til tilknyttet din afspiller med kabler. Nogle af højtalerne er små transportable mens andre er større og tungere eller kræver strøm fra en stikkontakt.

Forbrugerrådet Tænk har testet 99 bluetooth højtalere, for lydkvalitet, brugervenlighed og meget mere.

Vægt og størrelse afhænger af dit behov

Vægten er vigtig for mobiliteten, hvis du ikke vil slæbe på for tung en højtaler, når du tager den med.

Vores test viser, at du kan få højtalere med god lyd, selv om de vejer under et halvt kilo og ned til et par hundrede gram. Høj lydstyrke kræver til gengæld større højtalere, som er knap så lette at flytte rundt på.

I testen finder du højtalere som vejer fra 200 gram til over 11 kg og i testen kan du finde gode højtalere i forskellige vægtklasser. 

Batteri er vigtig for de transportable højtalere

Batteriet kan være en akilleshæl for højtalere, hvis de bliver flyttet meget rundt. I testen kan vi se, at der er stor forskel på batterilevetiden, hvor den korteste batteri tid er på lidt under 5 timer, mens den bedste kan spille i 35 timer, hvilket giver en højere mobilitet.

Disse mærker har vi testet

Højtalerne er testet for lydkvalitet, både teknisk og oplevet af et lyttepanel, og brugervenlighed er vurderet, ligesom batterilevetiden er målt.

Vi har testet højtalere fra Amazon, Apple, Audio Pro, Bang & Olufsen, Bluesound, Bose, Bowers & Wilkins, Dali, Denon, Devialet, Google, Harman Kardon, Huawei, Ikea, JBL, KLIPSCH, LG, Loewe, Marshall, Naim Audio, Niceboy, Philips, Sonos, Sony, URBANEARS, Ultimate Ears og Yamaha.

Disse bluetooth højtalere er Bedst i Test

To højtalere bliver Bedst i test. Vi anbefaler også fire andre højtalere, som dækker forskellige behov for fx størrelse.

Vil du læse hele artiklen om bluetooth højtalere?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?