Høretelefoner: Disse er Bedst i test
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Disse høretelefoner er de bedste i test

Høretelefoner skal lyde godt, være brugervenlige og tåle at blive tabt. Vi har testet trådløse høretelefoner. Her er de bedste i testen.

Trine Brøndsted · Foto: Getty Images · 23. februar 2023
Disse høretelefoner er de bedst i testen

Lytter du til musik eller podcasts for dig selv, er der mange gode høretelefoner på markedet inden for de forskellige typer.

Forbrugerrådet Tænk tester høretelefoner. I vores høretelefon test ser vi bl.a. på lydkvaliteten på forskellige typer af høretelefoner.

Vi har testet:

  • On-ear og over-ear – høretelefoner som sidder over ørerne eller på ørene
  • In-ear – høretelefoner du har inde i ørene
  • ANC – høretelefoner med aktiv støjreduktion (active noise cancelling), så larm udefra bliver holdt ude. Det elektriske kredsløb opfanger baggrundsstøjen og udligner den i lydsignalet
  • True Wireless – høretelefoner, hvor der ikke er forbindelse mellem høretelefonerne via en ledning. Det er blot 2 ørepropper, som sidder i øret og har forbindelse til hinanden via bluetooth. 

Hvilken type du skal vælge afhænger af temperament og hvad der passer til dit behov. Prøv dig frem for at finde den rigtige type.

Disse høretelefoner har vi testet

I Forbrugerrådet Tænk har vi testet 121 høretelefoner fra 36 mærker som Apple, Bang & Olufsen, Beats by Dre, Bose, JBL, Jabra, LG, Marshall, Razer, Samsung, Sennheiser, Skullcandy og mange flere.

Find flere høretelefoner i tidligere test

Vi har netop skiftet testprogram, derfor kan du finde endnu flere høretelefoner i tidligere test. Disse høretelefoner er testet efter vores tidligere testprogram og testresultaterne er derfor ikke helt sammenlignelige. Men en høretelefon, som klarede sig godt i den tidligere test, er stadig en god høretelefon. 

Sådan har vi testet høretelefoner

Laboratoriet har blandt andet testet for lydkvalitet, støjgener, brugervenlighed, batterikapacitet, opladningstid og holdbarhed under eksempelvis transport.

Høretelefonerne i testen er blevet testet for aktiv støjreduktion, hvis de har funktionen.

True wireless-modeller er helt uden ledninger. Det er afprøvet, om de mister bluetooth-forbindelsen mellem de 2 trådløse høretelefoner.

De bedste trådløse høretelefoner i testen

Se, hvilke høretelefoner, der klarede sig bedst i testen. Herunder kan du se:

  • De bedste over-ear
  • De bedste In-ear
  • De bedste on ear

Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Her er vores anbefalinger:

Vil du læse hele artiklen om høretelefoner?

Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).

Allerede medlem?