Disse høretelefoner er de bedste i test
Høretelefoner skal lyde godt, være brugervenlige og tåle at blive tabt. Vi har testet trådløse høretelefoner. Her er de bedste i testen.
Lytter du til musik eller podcasts for dig selv, er der mange gode høretelefoner på markedet inden for de forskellige typer.
Forbrugerrådet Tænk tester høretelefoner. I vores høretelefon test ser vi bl.a. på lydkvaliteten på forskellige typer af høretelefoner.
Vi har testet:
- On-ear og over-ear – høretelefoner som sidder over ørerne eller på ørene
- In-ear – høretelefoner du har inde i ørene
- ANC – høretelefoner med aktiv støjreduktion (active noise cancelling), så larm udefra bliver holdt ude. Det elektriske kredsløb opfanger baggrundsstøjen og udligner den i lydsignalet
- True Wireless – høretelefoner, hvor der ikke er forbindelse mellem høretelefonerne via en ledning. Det er blot 2 ørepropper, som sidder i øret og har forbindelse til hinanden via bluetooth.
Hvilken type du skal vælge, afhænger af temperament og hvad der passer til dit behov. Prøv dig frem for at finde den rigtige type.
Disse høretelefoner har vi testet
I Forbrugerrådet Tænk har vi testet 195 høretelefoner fra disse 50 mærker
Adidas, Apple, Audeze, Audio-Technica, Austrian Audio, Bang & Olufsen, Beats, Beats by Dre, Belkin, Beyerdynamic, Bose, Bowers & Wilkins, Creative, Denon, Devialet, Fairphone, FiiO, Focal, Google, Hama, Hifiman, Huawei, Jabra, JBL, JLab, JVC, KEF, Lenco, Libratone, Marshall, Microsoft, Nothing, OnePlus, OTL, Panasonic, Philips, Pioneer, Razer, Samsung, Sennheiser, Shokz, Shure Skullcandy, Sonos, Sony, Soundcore, SUUNTO, Technics, Xiaomi og Yamaha
Find flere høretelefoner i tidligere test
Vi tester efter samme testsystem, derfor er alle testresultater sammenlignelige uanset om de er testet i 2023 eller 2024. I 2023 skiftet testprogram, derfor kan du finde endnu flere høretelefoner i tidligere test. Disse høretelefoner er testet efter vores tidligere testprogram og testresultaterne er derfor ikke helt sammenlignelige. Men en høretelefon, som klarede sig godt i den tidligere test, er stadig en god høretelefon.
Sådan har vi testet høretelefoner
Laboratoriet har blandt andet testet for lydkvalitet, støjgener, brugervenlighed, batterikapacitet, opladningstid og holdbarhed under fx transport.
Høretelefonerne i testen er blevet testet for aktiv støjreduktion, hvis de har funktionen.
True wireless-modeller er helt uden ledninger. Det er afprøvet, om de mister bluetooth-forbindelsen mellem de 2 trådløse høretelefoner.
De bedste trådløse høretelefoner i testen
Se, hvilke høretelefoner, der klarede sig bedst i testen. Herunder kan du se de bedste over-ear, de bedste In-ear og de bedste on ear
Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Her er vores anbefalinger:
Vil du læse hele artiklen om høretelefoner?
Login her eller få adgang til denne artikel og hele tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Få adgang i et helt år for kun 695 kr. (svarer til 58 kr. om måneden).
Høretelefoner til børn skal passe på hørelsen
Høretelefoner til børn, skal både passe til det lille børnehoved og beskytte hørelsen, så de ikke kan spille for højt. Det klarer ikke alle høretelefoner til børn viser tysk undersøgelse.
Høretelefoner over, på eller i ørene: Hvad er bedst?
Skal du vælge over-ear, on-ear eller in-ear høretelefoner? Vi har testet alle typer af høretelefoner, og det handler mere om præference end lydkvalitet.
Få styr på strømforbrug og sikkerhed, når du tænder lyskæder
Lyskæder med LED-lys er populære til jul, hvor de giver et hvidt, varmt lys - både indendørs og udendørs. Vær dog opmærksom på sikkerhed og energiforbrug.