Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Makrel i tomat: Smagseksperternes dom

Hvordan smager makrel i tomat i munden på 4 smagseksperter? Få deres vurdering og bud på, hvilken makrel i dåse, der skal med dig hjem.
Af Lars Nøhr Andresen
13. April 2016
Foto: Kim Vadskær

Særlig smag af umami

Makrel i tomat er en nem og hurtig måde at spise fisk på.

Smagen er helt sin egen og kombinationen af tomat og makrel skaber den såkaldte umami-smag.

Makrel i tomat er ikke noget, som du finder på frokostrestauranten eller som kommer på bordet til påskefrokosten eller andre…

Særlig smag af umami

Makrel i tomat er en nem og hurtig måde at spise fisk på.

Smagen er helt sin egen og kombinationen af tomat og makrel skaber den såkaldte umami-smag.

Makrel i tomat er ikke noget, som du finder på frokostrestauranten eller som kommer på bordet til påskefrokosten eller andre festlige lejligheder, men danskerne elsker deres makrel i tomat.

Forbrugerrådet Tænk har haft 4 eksperter til at vurdere smagen af 8 forskellige makrel i tomat. Log ind eller bliv medlem og find den mest velsmagende makrel i tomat.

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb