Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Bedste stegepander i test i 2018

Stegepander med non-stick funktion skal fordele varmen godt, ikke brænde madvarer på og have en holdbar overflade. Se hvilke stegepander, der kommer tættest på at gøre alle 3 ting til perfektion.
Af Lars Nøhr Andresen
14. Juni 2018
Her er de bedste stegepander i Forbrugerrådet Tænks test
Foto: ICRT

Stegepander: Her er de bedste i test i 2018

Stegepander med non-stick gør det muligt at tilberede mad med et minimum af fedtstof - eller slet intet. Non-stick gør også stegepanden nem at rengøre.

Fungerer non-stick belægningen ikke, brænder din mad nemmere fast på panden. Det går ud over madens kvalitet, hvis frikadellerne går i stykker, når du vil vende dem, eller spejlægget utilsigtet bliver til røræg. 

Non-stick funktionens effektivitet er det, du sandsynligvis lægger mest mærke til, når du bruger en pande. Men holdbarhed og varmefordelingen er også vigtigt for, om du får et godt og langt forhold til din stegepande

Forbrugerrådet Tænks test af stegepander med non-stick viser, at ingen stegepander er perfekte til det hele, men at enkelte skiller sig særligt positivt ud.

Her er de 3 bedste stegepander med non-stick

Her er de 3 stegepander, som klarer sig bedst i vores test fra 2018

Greenpan Barcelona Ceramic: Bedst i Test

Testvinderen Greenpan Barcelona Ceramic får en bedømmelse på 'middel' i varmefordeling, hvilket betyder, at der er steder på panden, som bliver…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb