Kokkeknive: Sådan sliber du kniven
Forbrugerrådet Tænks test af kokkeknive viser, at en del knive bliver målbart skarpere af at blive slebet fra ny, og at knivene holder skarpheden bedre. Se, hvordan du gør din kniv skarp.

Slibning af en kniv går både ud på, at æggen på kniven skal gøres skarp, samt at æggen på kniven har den rette vinkel, så kniven skærer optimalt.
Forbrugerrådet Tænk giver dig herunder tips til, hvordan du kan slibe din kniv skarp igen.

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Sådan undgår du uønsket kemi i gryder og stegepander
Nogle gryder og stegepander kan frigive metaller, aluminium eller PFAS til maden. Se, hvilke gryder og stegepander der er de bedste valg uden uønsket kemi.

Det skal du være opmærksom på, inden du køber en bordgrill eller panini-grill
Bordgrillen eller panini-grillen gør det nemt at grille kød og grøntsager hele året og lave lækre sandwich. Men grillen har også sine ulemper.

Disse airfryers er de bedste i test
Hvilken airfryer er bedst til at tilberede mad med varm luft og kun lidt olie? Vi har testet 24 airfryers. Se vores anbefalinger her.