Kokkeknive: Sådan sliber du kniven
Forbrugerrådet Tænks test af kokkeknive viser, at en del knive bliver målbart skarpere af at blive slebet fra ny, og at knivene holder skarpheden bedre. Se, hvordan du gør din kniv skarp.
Slibning af en kniv går både ud på, at æggen på kniven skal gøres skarp, samt at æggen på kniven har den rette vinkel, så kniven skærer optimalt.
Forbrugerrådet Tænk giver dig herunder tips til, hvordan du kan slibe din kniv skarp igen.
Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|
Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|
Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|
Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|
Det skal du vide, før du vælger køkkenmaskine
Køkkenmaskinen fylder godt i køkkenet og kan ælte, piske og røre ting sammen. Hvis du gerne vil finde en køkkenmaskine, der passer til dig, får du her en række gode råd.
Disse køkkenmaskiner er bedst i test
Køkkenmaskiner kan ælte dej til brød og kager, piske æggehvider og lave hjemmelavet mayonaise. Se her hvilke der er bedst i test.
Gryder og stegepander: Sådan undgår du uønsket kemi
Nogle gryder og stegepander kan frigive metaller, aluminium eller PFAS til maden. Se, hvilke gryder og stegepander der er de bedste valg uden uønsket kemi.