Kokkeknive: Sådan sliber du kniven
Forbrugerrådet Tænks test af kokkeknive viser, at en del knive bliver målbart skarpere af at blive slebet fra ny, og at knivene holder skarpheden bedre. Se, hvordan du gør din kniv skarp.

Slibning af en kniv går både ud på, at æggen på kniven skal gøres skarp, samt at æggen på kniven har den rette vinkel, så kniven skærer optimalt.
Forbrugerrådet Tænk giver dig herunder tips til, hvordan du kan slibe din kniv skarp igen.

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Undgå at ødelægge din stegepande med disse 7 råd
Stegepander med nonstick-overflade kan nemt ødelægges, hvis du ikke behandler dem ordentligt. Pas på din stegepande med disse syv nemme råd.

Alternativer til nonstick-pander
Nonstick-pander egner sig ikke til alt, og der kan være god grund til både at have en nonstick-pande og en jernpande, der kan tåle høje temperaturer.

Disse nonstick-stegepander er Bedst i Test
En stegepande med nonstick-belægning kan bruges til mange stegeopgaver. Vi har testet 11 pander uden PFAS, se hvilke der er de bedste i test.