Webinar: Er der problemkemi i din mad?
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Webinar: Er der problemkemi i din mad?

Hvorfor er det problematisk, at der kan findes indholdsstoffer som dioxin, akrylamid eller sprøjtemidler i vores mad? Og hvad kan du selv gøre for at undgå dem? Se eller gense vores medlemswebinar fra den 22. september.

· 13. september 2022

Imagecredit: Getty Images

Når vi spiser visse madvarer, kan vi blive udsat for indholdsstoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende og for at kunne påvirke vores fertilitet. 

Og selvom der kun er tale om små doser, kan det på lang sigt have negativ indvirkning på vores sundhed.

Men det kan være rigtig svært at gennemskue, hvornår vi bliver udsat for de skadelige stoffer - og hvad man overhovedet selv kan gøre ved det. Derfor sætter vi fokus på emnet i et medlemswebinar med vores fødevareeksperter.

Det kan du høre om på webinaret

På webinaret vil vores to eksperter gennemgå nogle af de indholdsstoffer, som kan være skadelige for os og miljøet og gøre dig klogere på, hvordan du kan undgå dem. Det gælder sprøjtemiddelrester, akrylamid, dioxin og PFAS.

Herudover vil de give et overblik over vores mest interessante testresultater indenfor de fire indholdsstoffer. 

Dem kan du møde

Gitte Sørensen (t.v.) er projektleder i Forbrugerrådet Tænks testafdeling og beskæftiger sig særligt med test af fødevarer. Stine Vuholm (t.h.) er fødevarepolitisk medarbejder i Forbrugerrådet Tænk.

Se webinaret her

Webinaret blev sendt live den 22. september kl 15.00 - 15.45 - her kan du se optagelsen derfra: 

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?