Webinar: Er der problemkemi i din mad?
Hvorfor er det problematisk, at der kan findes indholdsstoffer som dioxin, akrylamid eller sprøjtemidler i vores mad? Og hvad kan du selv gøre for at undgå dem? Se eller gense vores medlemswebinar fra den 22. september.

Imagecredit: Getty Images
Når vi spiser visse madvarer, kan vi blive udsat for indholdsstoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende og for at kunne påvirke vores fertilitet.
Og selvom der kun er tale om små doser, kan det på lang sigt have negativ indvirkning på vores sundhed.
Men det kan være rigtig svært at gennemskue, hvornår vi bliver udsat for de skadelige stoffer - og hvad man overhovedet selv kan gøre ved det. Derfor sætter vi fokus på emnet i et medlemswebinar med vores fødevareeksperter.
Det kan du høre om på webinaret
På webinaret vil vores to eksperter gennemgå nogle af de indholdsstoffer, som kan være skadelige for os og miljøet og gøre dig klogere på, hvordan du kan undgå dem. Det gælder sprøjtemiddelrester, akrylamid, dioxin og PFAS.
Herudover vil de give et overblik over vores mest interessante testresultater indenfor de fire indholdsstoffer.
Dem kan du møde

Se webinaret her
Webinaret blev sendt live den 22. september kl 15.00 - 15.45 - her kan du se optagelsen derfra:
Vil du læse hele artiklen nu?
Få adgang til denne artikel og hele tænk.dk – inklusive mere end 150 test – for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.