Webinar: Hvordan får du dit barn til at spise mere grønt?
Bliv klogere på, hvordan du kan tilberede og servere grønt til de yngste, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Se eller gense webinaret her.

Fotokredit: Getty Images
På webinaret kan du møde Annemarie Olsen, som blandt andet forsker i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes.
Få gode råd til, hvordan du kan tilberede og servere grønt, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Mad handler nemlig om andet end ernæring, og det kan være med til at skabe rammen om det gode samvær i familien.
Få også tips fra Forbrugerrådet Tænk til, hvordan du kan få plads til økologi i dit husholdningsbudget.
Målgruppen er forældre til børn på 4-10 år. Webinaret er en del af kampagnen ”Kaninføde i Ulvetimen” og er støttet af Fonden for økologisk landbrug.
Se eller gense webinaret her
Webinaret blev sendt live den 15. november kl 15-15.30, men her kan du se optagelsen af webinaret.

Hvem kan du møde på webinaret?
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Sådan bruger du bælgfrugter
Bælgfrugter som bønner og linser er fyldt med proteiner, fibre og vitaminer, og de har et lavt klimaaftryk. Få tips til at bruge dem her.

Det skal du vide om ingrid ærter
Du kender med garanti kikærter, men mon du har hørt om ingrid ærterne? Ingrid ærter har gode vilkår for at gro i Danmark og har på mange måder samme kvaliteter som kikærten. Læs her, hvordan du koger og bruger ingrid ærter.

Det skal du vide om mungbønner
Mungbønner er små, grønne bønner med en mild smag. De er rige på protein, fibre og vitaminer, og de er gode i både salater, supper og som spirer. Læs her, hvordan du koger dem og giver dem smag.