Webinar: Hvordan får du børn til at spise grønt?
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Webinar: Hvordan får du dit barn til at spise mere grønt?

Bliv klogere på, hvordan du kan tilberede og servere grønt til de yngste, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Se eller gense webinaret her.

Foto: Getty Images
Pige spiser spaghetti med sovs

Imagecredit: Getty Images

På webinaret kan du møde Annemarie Olsen, som blandt andet forsker i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes.

Få gode råd til, hvordan du kan tilberede og servere grønt, og hvordan du skaber den gode oplevelse ved spisebordet. Mad handler nemlig om andet end ernæring, og det kan være med til at skabe rammen om det gode samvær i familien.

Få også tips fra Forbrugerrådet Tænk til, hvordan du kan få plads til økologi i dit husholdningsbudget. 

Målgruppen er forældre til børn på 4-10 år. Webinaret er en del af kampagnen ”Kaninføde i Ulvetimen” og er støttet af Fonden for økologisk landbrug. 

Se eller gense webinaret her

Webinaret blev sendt live den 15. november kl 15-15.30, men her kan du se optagelsen af webinaret. 

Klip fra youtube af Annemarie Olsen og Marie Dehn Holgersen

 

Hvem kan du møde på webinaret?

Portræt af Annemarie Olsen

Annemarie Olsen

Annemarie Olsen er lektor i sensorik og forbrugervidenskab ved Københavns Universitet.

Annemarie Olsen er ekspert i børns smagspræferencer og hvordan de påvirkes. Hun er en af forfatterne bag bogen Madmodige børn, som er en populærvidenskabelig guide til forældre, der gerne vil inspirere børnene til at udvikle madglæde og mod på at prøve ny mad.

Marie Dehn Holgersen

Marie Dehn Holgersen

Marie Dehn Holgersen er projektleder for Forbrugerrådet Tænks kampagne ”Kaninføde i Ulvetimen”.

Hun beskæftiger sig desuden med fødevareområdet generelt og bæredygtige forbrug.