Kokkeknive: Sådan sliber du kniven
Forbrugerrådet Tænks test af kokkeknive viser, at en del knive bliver målbart skarpere af at blive slebet fra ny, og at knivene holder skarpheden bedre. Se, hvordan du gør din kniv skarp.

Slibning af en kniv går både ud på, at æggen på kniven skal gøres skarp, samt at æggen på kniven har den rette vinkel, så kniven skærer optimalt.
Forbrugerrådet Tænk giver dig herunder tips til, hvordan du kan slibe din kniv skarp igen.

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Fordele |
Ulemper |
---|---|
|
|

Disse brødristere er bedst i test
Der er stor forskel på, om brødristere giver en tilpas og jævn ristning af brødet. Her er de bedste opretstående og flade brødristere.

Gryder og stegepander: Sådan undgår du uønsket kemi
Nogle gryder og stegepander kan frigive metaller, aluminium eller PFAS til maden. Se, hvilke gryder og stegepander der er de bedste valg uden uønsket kemi.

Kog vand hurtigt og effektivt med din elkedel
Elkedlen kan spare dig tid i køkkenet. Men hvad betyder watt for, hvor hurtigt kedlen koger vand, og kan det bedst betale sig at bruge kedlen eller kogepladen?