Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Uoverskuelige priser med parkeringsapps

Flere parkeringsapps holder igen med informationerne om, hvad de opkræver i gebyr hos bilisterne, før parkeringen går i gang.
Af Morten Steiniche
15. Februar 2021
Parkeringsapps uoverskuelige priser og gebyrer
Illustration: Benjamin Media

Parkeringsapps gør det let at betale for din parkering. Men holder du ved en parkeringsplads og vil downloade en app, der giver dig mulighed for at parkere, kan det være svært på forhånd at finde ud af, hvad den samlede pris for parkeringen bliver.

Parkeringsselskabet bag appen opkræver nemlig et gebyr ud over parkeringstaksten til kommunen. Gebyret bliver lagt oven i parkeringstaksten.

Gebyret i parkeringsappen er dog ikke altid let at gennemskue. Hos flere af parkeringsudbyderne er det svært at se størrelsen af dette gebyr, inden du går i gang med parkeringen, eller uden at du skal opgive for eksempel dit mobilnummer.

Forbrugerrådet Tænk har undersøgt apps hos 8 forskellige p-selskaber som Easypark, ParkPark, Parkman, ParkOne, Apcoa Flow, Parkometer og OK Park . Kun 3 udbydere gør i appen klart og tydeligt opmærksom på, hvad firmaet opkræver i gebyr, før du bliver bedt om at opgive personlige oplysninger eller starter en konkret parkering.

Sammenlign gebyrer på parkeringsapps længere nede i artiklen

Svært at sammenligne priser på forhånd

Det gør det svært at sammenligne priserne for at bruge de forskellige parkeringsapps, før du vælger at bruge en konkret app til at parkere med.

En parkeringsudbyder lægger oplysningen om parkeringsgebyret…

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb