Webinar: Er der problemkemi i din mad?
Hvorfor er det problematisk, at der kan findes indholdsstoffer som dioxin, akrylamid eller sprøjtemidler i vores mad? Og hvad kan du selv gøre for at undgå dem? Se eller gense vores medlemswebinar fra den 22. september.

Fotokredit: Getty Images
Når vi spiser visse madvarer, kan vi blive udsat for indholdsstoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende og for at kunne påvirke vores fertilitet.
Og selvom der kun er tale om små doser, kan det på lang sigt have negativ indvirkning på vores sundhed.
Men det kan være rigtig svært at gennemskue, hvornår vi bliver udsat for de skadelige stoffer - og hvad man overhovedet selv kan gøre ved det. Derfor sætter vi fokus på emnet i et medlemswebinar med vores fødevareeksperter.
Det kan du høre om på webinaret
På webinaret vil vores to eksperter gennemgå nogle af de indholdsstoffer, som kan være skadelige for os og miljøet og gøre dig klogere på, hvordan du kan undgå dem. Det gælder sprøjtemiddelrester, akrylamid, dioxin og PFAS.
Herudover vil de give et overblik over vores mest interessante testresultater indenfor de fire indholdsstoffer.
Dem kan du møde

Se webinaret her
Webinaret blev sendt live den 22. september kl 15.00 - 15.45 - her kan du se optagelsen derfra:
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Projekter skal skabe mindre klimabelastende mad- og indkøbsvaner
Med fondsstøttede projekter hjælper Forbrugerrådet Tænk børnefamilier, børn og unge med at skabe mindre klimabelastende mad- og indkøbsvaner. Her kan du læse om de forskellige projekter, som vi har fået fondsstøtte til siden 2016.

6 kriterier, som klimamærkning af fødevarer skal opfylde
Vores undersøgelse viser, at det haster med at få udarbejdet et klimamærke, som forbrugerne kan navigere efter i indkøbssituationen.

Aktivitet: Madmakkere på indkøb
Madspild, mærker og markedsføring i børnehøjde. Prøv Madmakkere på Indkøb - et sjovt og lærerigt orienteringsløb om mad og indkøb for børn og deres voksne.