Webinar: Er der problemkemi i din mad?
Hvorfor er det problematisk, at der kan findes indholdsstoffer som dioxin, akrylamid eller sprøjtemidler i vores mad? Og hvad kan du selv gøre for at undgå dem? Se eller gense vores medlemswebinar fra den 22. september.
Når vi spiser visse madvarer, kan vi blive udsat for indholdsstoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende og for at kunne påvirke vores fertilitet.
Og selvom der kun er tale om små doser, kan det på lang sigt have negativ indvirkning på vores sundhed.
Men det kan være rigtig svært at gennemskue, hvornår vi bliver udsat for de skadelige stoffer - og hvad man overhovedet selv kan gøre ved det. Derfor sætter vi fokus på emnet i et medlemswebinar med vores fødevareeksperter.
Det kan du høre om på webinaret
På webinaret vil vores to eksperter gennemgå nogle af de indholdsstoffer, som kan være skadelige for os og miljøet og gøre dig klogere på, hvordan du kan undgå dem. Det gælder sprøjtemiddelrester, akrylamid, dioxin og PFAS.
Herudover vil de give et overblik over vores mest interessante testresultater indenfor de fire indholdsstoffer.
Dem kan du møde
Se webinaret her
Webinaret blev sendt live den 22. september kl 15.00 - 15.45 - her kan du se optagelsen derfra:
Vil du læse mere nu?
Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.
Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.
Har du tænkt over: Hvor store skal æggene være?
Et af vores medlemmer undrer sig over størrelsesangivelsen på æg i æggebakken. For er det egentlig okay, at man fx køber en bakke med ti æg i størrelsesspændet S/M, hvor kun et eller to af dem reelt set er M? Vi har fundet et svar.
Projekter skal skabe mindre klimabelastende mad- og indkøbsvaner
Med fondsstøttede projekter hjælper Forbrugerrådet Tænk børnefamilier, børn og unge med at skabe mindre klimabelastende mad- og indkøbsvaner. Her kan du læse om de forskellige projekter, som vi har fået fondsstøtte til siden 2016.
Med nød og næppe en nøddemix
Favorit Mix Roasted Nuts består af 25 procent majskerner – selvom der kun ses få på fotoet på forsiden. Vildledende, mener Forbrugerrådet Tænk.