Vaske tørremaskine: Disse er Bedst i Test
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Disse vaske-tørremaskiner er Bedst i Test

En vaske tørremaskine skal både kunne vaske og tørre dit tøj, og det er svært, viser vores test. Men nogen klarer opgaven se hvilke vaskemaskiner med tørretumbler som bliver Bedst i Test.

Foto: Getty Images · 5. december 2022
Disse vaske tørremaskiner er Bedst i test

Vaskemaskiner med indbygget tørretumbler stiller store krav til maskinen. Vores vaske-tørremaskine test viser da også, at det er svært både at klare sig godt i vasketesten og tørretesten.

Testet både som vaskemaskine og tørretumbler

Vores test af kombimaskinerne er udført grundigt på vores laboratorium.  Maskiner bliver testet på samme måde som vi tester vaskemaskiner og tørretumblere, og i vores test stiller vi samme krav, som vi gør i vores vaskemaskine test og tørretumbler test.

Vi har testet nogen af de mest populære mærker på det danske marked, og har testet følgende mærker: AEG, Beko, Bosch, Electrolux, Hisense, LG, Miele, Samsung og Siemens

Vi tester for, hvor godt de vasker, skyller, centrifugerer og tørrer tøjet. Testen af vaske-tørremaskiner omfatter også forbrug af el og vand, brugervenlighed og støj.

Vasker godt, men tørrer skidt

Generelt for vaske tørremaskinerne er det sådan, at de er udmærkede vaskemaskiner, men ikke særlig gode tørretumblere. Deres energiforbrug er også højt når de tørrer, så du skal ikke vælge denne kombimaskine, hvis du har plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Her er de bedste vasketørremaskiner

Tre vaskemaskiner med tørretumbler bliver Bedst i Test. De har den bedste vaskefunktion og er de bedste til at tørre vasketøjet. Vi anbefaler også en lidt billige vasketørremaskine, til dig der ikke tørrer så ofte.

Vil du læse mere nu?

Få adgang til alle test og artikler på tænk.dk for kun 65 kr. om måneden.

Spar 10 % og få adgang i et helt år for kun 695 kr.

Allerede medlem?