Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Disse vaske-tørremaskiner er Bedst i Test

En vaske tørremaskine skal både kunne vaske og tørre dit tøj, og det er svært, viser vores test. Men nogen klarer opgaven se hvilke vaskeminer med tørretumbler som er Bedst i Test.
Af Tage Majland
10. Januar 2022
vaskemaskine tørremaskine vasketørremaskine tøj
Foto: iStock

Vaskemaskiner med indbygget tørretumbler stiller store krav til maskinen. Vores vaske tørremaskine test viser da også, at det er svært både at klare sig godt i vores vaske test og tørretest.

Testet både som vaskemaskine og tørretumbler

Vores test af kombimaskinerne er udført grundigt på vores laboratorium.  Maskiner bliver testet på samme måde som vi tester vaskemaskiner og tørretumblere, og i vores test stiller vi samme krav, som vi gør i vores vaskemaskine test og tørretumbler test.

Vi har testet nogen af de mest populære mærker på det danske marked, og har testet følgende mærker: Bosch, Gorenje, Hisense, LG, Miele, Samsung og Siemens

Vi tester for, hvor godt de vasker, skyller, centrifugerer og tørrer tøjet. Testen af vaske-tørremaskiner omfatter også forbrug af el og vand, brugervenlighed og støj.

Vasker godt men tørrer skidt

Generelt for vaske tørremaskinerne er det sådan, at de er udmærkede vaskemaskiner, men ikke særlig gode tørretumblere. Deres energiforbrug er også højt når de tørrer, så du skal ikke vælge denne kombimaskine, hvis du har plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Vaske-tørremaskine: Virker de? 

Her er de bedste vasketørremaskiner

To vaskemaskiner med tørretumbler bliver Bedst i Test. De har den bedste vaskefunktion og er de bedste til at tørre vasketøjet.

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb