Gebyrberegner: Hvor meget betaler du for at investere?
Sparer du op i en pension eller gennem bankens investeringsforening? Omkostningerne koster dig dyrt. Beregn hvor meget gebyrerne koster dig.
Investerer du din opsparing i en investeringsforening, en pensionsordning eller med bankens hjælp i en puljeordning? Så har du måske valgt en løsning, hvor du er blevet lovet et godt afkast.
Men afkastet bygger på historiske tal og siger intet om, hvilket afkast du kan forvente, hvis du vælger at investere.
Omkostningerne (ÅOP) skal du betale uanset, hvordan det går med din investering. Og selv små omkostninger kan koste dig tusindevis af kroner, hvis du investerer pengene over mange år. De æder nemlig den gevinst, du egentlig skulle investere, så din opsparing kan vokse.
Beregn, hvor meget omkostningerne betyder for din investering
Hvor meget koster omkostningerne dig egentlig? Prøv vores gebyrberegner nedenfor og få svaret.
Klik på det grønne spørgsmålstegn for at få hjælp til at sætte de rigtige tal ind i beregneren - uanset om du vil beregne omkostningerne på din investering eller din pension.
Tak, fordi du læser med
Som medlem får du adgang til alle test og artikler på tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.
Hvornår er et gebyr urimeligt?
Kvalitetstillæg, refusionsgebyr eller motivationstarif. Jo mere uigennemskueligt eller unfair et gebyr opleves, jo sværere er det for os at acceptere det. Reglerne er dog helt klare på området.
Koncertbilletter: Er det høje gebyr rimeligt?
Eksperter: Lovfejl koster danske forbrugere milliarder
Et EU-bestemt gebyrloft på regninger fungerer ikke efter hensigten i Danmark. Danske forbrugere opkræves ofte alt for høje gebyrer, når de betaler regninger via Betalingsservice og med indbetalingskort.