Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Titel

Derfor skal du betale for at læse testresultater

Forbrugerrådet Tænks test er uvildige, videnskabelige og grundige, og de koster mange penge at lave. Derfor skal du købe medlemskab for at se vores test.
Af Forbrugerrådet Tænk
4. April 2019
Derfor skal du betale for at læse testresultater
Foto: Forbrugerrådet Tænk

Vores test er uvildige

Gratis test er lette at finde på nettet. Men en gratis test kan være betalt af producenterne bag produktet, den kan være lavet med særlige anmelder-eksemplarer af produktet, og den behøver ikke være særlig grundig eller videnskabelig for at kalde sig en test.

Bliv medlem og få adgang til alle test

Forbrugerrådet Tænks test er altid uvildige og grundige.

Det betyder:

  • Vi tester for vores egne penge
  • Vi får ikke støtte til test – hverken fra staten, producenter eller andre
  • Vi finansierer vores grundige test af produkter gennem medlemskontingenter

Og derfor skal du være medlem for at læse vores test.

Bliv medlem af Forbrugerrådet Tænk allerede i dag og få adgang til alle test samt meget andet indhold forbeholdt vores medlemmer.

Når du er medlem, har du adgang til alle vores tests og du kan læse bedømmelser af alle testede produkter, du får vores anbefalinger til bedste køb og meget andet indhold, der hjælper dig med at vælge rigtigt, bruge produktet bedst og en masse andre gode råd og information til brug i din hverdag.

Vi udvælger selv produkterne

Vi udvælger produkterne på baggrund af markedsanalyser, så vi ved, at vi tester de produkter, der er de mest solgte på det danske marked. Desuden holder vi øje med udviklingen, så de nyeste trends og produkter bliver afspejlet i testen.

Vi køber selv produkterne

Vi køber selv de produkter, vi tester, så vi sikrer, at vi ikke får særlige anmeldereksemplarer fra producenterne før lanceringen. På den måde bliver vores test så uafhængige som muligt.

Vi tester produkterne grundigt

Vi tester produkterne grundigt. Vi arbejder sammen med eksperter på laboratorier rundt omkring i Europa og USA, og vi måler, vejer og vurderer med grundige, anerkendte metoder ofte med udgangspunkt i standarder og eksperternes hjælp hvert enkelt produkt, efter det er blevet brugt mange gange. I de fleste test anvendes avanceret laboratorieudstyr for at finde ud af, hvilke produkter der er bedst.

Du kan ved alle vores test læse nærmere om, hvordan vi har testet produkterne. Gå blot til den ønskede test og find artiklen, der forklarer hvordan vi har testet netop det produkt.

Da de avancerede test er omfattende og dyre, er vi en del af et internationalt samarbejde af europæiske forbrugerorganisationer. Vi bidrager alle økonomisk til disse test, og det giver os mulighed for at teste tusindvis af produkter årligt.

Bliv medlem og få adgang til alle test

Det får du med dit medlemskab

Når du bliver medlem, får du adgang til alle fordelene:

  • Hjælp til at vælge de bedste produkter og undgå de værste med ubegrænset adgang til alle test på taenk.dk
  • Hjælp og rådgivning med vores telefonrådgivning eller via e-mail, når du skal kende dine rettigheder eller har problemer med et køb.
  • Medlemsbladet Forbrugerrådet Tænk fyldt med forbrugerstof og leveret direkte til din postkasse.
  • Mulighed for hjælp til at skifte bank.

Få adgang til alle fordelene ved medlemskabet allerede i dag

Derudover gør dit bidrag, at du:

  • Er med til at sørge for, at produkterne på markedet er sikre – uden din hjælp kunne vi nemlig ikke laboratorie-teste over 2.000 produkter hvert år og konfrontere de producenter, der sælger usikre produkter.
  • Giver forbrugerne en stemme i politik, når lovgivning skal vedtages og ændres – Forbrugerrådet Tænk sidder i 20 klage- og ankenævn, og vi giver høringssvar, når der skal vedtages nye love.

Støt vores arbejde og få adgang til de mange fordele. Bliv medlem allerede i dag