Derfor skal du betale for at læse testresultater
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Derfor skal du betale for at læse testresultater

Forbrugerrådet Tænks test er uvildige, videnskabelige og grundige, og de koster mange penge at lave. Derfor skal du være medlem for at se vores test.

Gratis test er lette at finde på nettet. Men en gratis test kan være betalt af producenterne bag produktet, være lavet med særlige anmelder-eksemplarer af produktet, og behøver ikke være særlig grundig eller videnskabelig for at kalde sig en test.

Forbrugerrådet Tænks test er altid uvildige

  • Vi tester for vores egne penge
  • Vi får ikke støtte til test – hverken fra staten, producenter eller andre
  • Vi finansierer vores grundige test af produkter gennem medlemskontingenter

Vores test koster mange penge -  derfor skal du være medlem for at se testresultater.

Når du er medlem, har du adgang til alle vores test. Du kan læse bedømmelser af alle testede produkter, du får vores anbefalinger til bedste køb og meget andet indhold, der hjælper dig med at vælge rigtigt og undgå at blive snydt.

Vi udvælger og køber selv produkterne

Vi udvælger produkterne på baggrund af markedsanalyser, så vi ved, at vi tester de produkter, der er de mest solgte på det danske marked. 

Vi betaler også selv for de produkter, vi tester. På den måde bliver vores test så uafhængige som muligt.

Vi tester produkterne grundigt

Vi tester produkterne grundigt. Vi arbejder sammen med eksperter på laboratorier rundt omkring i Europa og USA, og vi måler, vejer og vurderer med grundige, anerkendte metoder, ofte med avanceret laboratorieudstyr.

Ved alle test kan du læse, hvordan vi har testet de enkelte produkter. Gå blot til den ønskede test og find artiklen, der forklarer, hvordan vi har testet netop det produkt.

Da de avancerede test er omfattende og dyre, er vi en del af et internationalt samarbejde af europæiske forbrugerorganisationer. Vi bidrager alle økonomisk til disse test, og det giver os mulighed for at teste tusindvis af produkter årligt.

Det får du med dit medlemskab

Når du bliver medlem, får du adgang til alle fordelene:

  • Guide til de bedste køb - adgang til alle test på taenk.dk
  • Hjælp og rådgivning, når du skal kende dine rettigheder eller har problemer med et køb
  • Medlemsmagasinet Forbrugerrådet Tænk fyldt med forbrugerstof
  • Hjælp til at skifte bank
  • Betaling af gebyr på 100 kr., hvis du skal klage til Forbrugerklagenævnet

Derudover gør dit bidrag, at du:

  • Er med til at sørge for, at produkterne på markedet er sikre – uden din hjælp kunne vi nemlig ikke laboratorie-teste over 2.000 produkter hvert år og konfrontere de producenter, der sælger usikre produkter.
  • Giver forbrugerne en stemme i politik, når lovgivning skal vedtages og ændres – Forbrugerrådet Tænk sidder i 20 klage- og ankenævn, og vi giver høringssvar, når der skal vedtages nye love.