Medlemmerne spørger: Kan en webshop nægte at sælge produktet til den pris, der var angivet?
SPØRGSMÅL FRA ET MEDLEM | Jeg bestilte den 29. august 2024 et elværktøj på en hjemmeside. Værktøjet var sat ned fra 2.600 kroner til 1.080 kroner. Efter ordreafgivelsen har virksomheden annulleret ordren med begrundelse i en prisfejl.
Jeg har været i kontakt med virksomheden og gjort opmærksom på, at jeg handlede i god tro, men de fastholder annulleringen med den begrundelse, at der ikke er indgået en købsaftale.
- Christian
SVAR | En gyldig aftale forudsætter, at der er et tilbud og en accept. Har du accepteret et tilbud over nettet, vil der som udgangspunkt være indgået en gyldig aftale. På den baggrund kan du derfor afvise sælgerens påstand om, at der ikke er indgået en gyldig købsaftale.
Vil du læse svaret fra vores rådgiver?
Få adgang til vores juridiske rådgivning og hele tænk.dk for
58 kr. / måned
Ved køb af 12 måneders medlemskab til 695 kr.

Online shopping: Sådan klager du over et køb
Det er nemt og bekvemt at handle på nettet, men hvordan klager du, hvis der opstår problemer med en vare, du har købt online? Få et overblik over dine klagemuligheder her.

Kopivarer: Derfor skal du undgå dem
Lavere priser kan gøre det fristende at købe kopivarer som tøj, legetøj, elektronik og medicin. Men det kan både være ulovligt og farligt at købe kopivarer.

Undersøgelse: 30 ud af 38 varer fra Temu fejler
Det er ikke kun legetøj og babyudstyr fra Temu, der kan være farlige. Også plejeprodukter, elektronik og rengøringsmidler kan udgøre sikkerhedsrisici – ikke mindst, hvis de bruges af børn, viser vores undersøgelse.