Winni Grosbøll bliver ny direktør i Forbrugerrådet Tænk | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Winni Grosbøll bliver ny direktør i Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk har ansat Winni Grosbøll, der kommer fra en stilling som direktør i Friluftsrådet, som ny direktør. Hun glæder sig til at varetage forbrugernes interesser i en tid, hvor der er brug for en stærk forbrugerstemme.

· 26. juni 2024

47-årige Winni Grosbøll bliver ny direktør i Forbrugerrådet Tænk, hvor hun begynder 1. september. Hun kommer fra en stilling som direktør i Friluftsrådet, og så er hun tidligere socialdemokratisk borgmester i Bornholms Kommune igennem 11 år.

Winni Grosbøll glæder sig til at tiltræde posten efter sommerferien,

”Vi lever en tid, hvor forbrugerne både har mange muligheder og mange udfordringer, når man vil træffe de gode valg. Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at komme i gang med arbejdet for at forbedre forbrugernes forhold. Det gælder fx det digitale område, hvor techiganterne og udviklingen indenfor AI udfordrer vores rettigheder. Den grønne omstilling, hvor forbrugerne spiller en kæmpestor rolle, men hvor blandt andet greenwashing gør det svært at træffe de gode valg. Og det gælder de mange andre emner, der påvirker vores hverdag som forbrugere”, siger Winni Grosbøll.

Om valget af Winni Grosbøll udtaler fungerende formand i Forbrugerrådet Tænk Per Jensen:

”Winni Grosbøll er en politisk kapacitet, og vi er i bestyrelsen overbevist om, at hun og Forbrugerrådet Tænk er et rigtig godt match. Vi glæder os til samarbejdet.”

Winni Grosbøll er uddannet cand.mag fra Københavns Universitet i 2004. Hun bor i København med sin mand, og de har tilsammen 5 store børn. 

Siden nytår har Forbrugerrådet Tænks vicedirektør Esben Grønborg Geist været konstitueret direktør, og han fortsætter fra 1.september i rollen som vicedirektør.

Forbrugerrådet Tænk er en uafhængig medlemsorganisation med næsten 90.000 personlige medlemmer og 28 medlemsorganisationer. Organisationen taler forbrugernes interesser og kæmper for, at alle forbrugere kan foretage et trygt valg gennem både politisk arbejde og uvildige produkttests.