Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Her er dine repræsentanter i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling

Forbrugerrådet Tænks 85.000 personlige medlemmer har 2 repræsentanter i rådsforsamlingen. Mød dine nuværende repræsentanter her.

Indhold

Elsebet_Goetz_Gjetting
Elsebet Gøtz Gjetting

Elsebet er valgt som repræsentant for de personlige medlemmer. Hun har i forrige valgperiode været 1. suppleant. Hun bor i Lejre og er selvstændig og pensionist.

Fra Elsebets valgblog:

"Jeg ønsker meget mere holdbare og bæredygtige produkter. Blandt andet med længere levetid og garanti, billigere reservedele - og i det hele taget en større omsorg for vor klode og vort klima. Så vi med god samvittighed kan købe naturlige og bæredygtige produkter - lavet i Danmark og tilpasset vores land og miljø."

Anita_Barbesgaard
Anita Barbesgaard

Anita er valgt som repræsentant for de personlige medlemmer. Hun har repræsenteret de personlige medlemmer i rådsforsamlingen siden 2008. Anita er jordemoder og bor i Sunds.

Fra Anitas valgblog: 

"Det handler om mere end et enkelt produkt eller en enkelt ydelse. Det handler om uafhængig rådgivning og lettilgængelig viden for vi forbrugere, som gør det lettere at træffe et godt og trygt bæredygtigt valg, og også om at være bannerfører for, at forbrug handler om andet og mere end at forbruge eller købe."

Ingrid_Berg
Ingrid Berg

Ingrid Berg er valgt som 1. suppleant for de personlige medlemmer i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling. Ingrid er fuldmægtig og bor i Risskov.

"Jeg er medlem af Forbrugerrådet Tænk, fordi det er forbrugernes interesseorganisation, som er uafhængig af offentlige myndigheder, erhvervsliv og politiske partier.

Når der foretages test af produkter, sker det videnskabeligt, og uden hensyntagen til hvilke firmaer det drejer sig om."

Keld_Volder
Keld Volder

Keld er valgt som 2. suppleant for de personlige medlemmer i Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling. Keld er skadespecialist og bor i København. 

Fra Kelds valgblog: "Det skal være bedre og billigere at bruge den offentlige transport. Det skal være til gavn for både dig som forbruger og klimaet iøvrigt!"

Hvad er Forbrugerrådet Tænks rådsforsamling?

Rådsforsamlingen er Forbrugerrådet Tænks højeste organ. Rådsforsamlingen fastlægger, hvilke forbrugerpolitiske mål, Forbrugerrådet Tænk skal arbejde for. De personlige medlemmer har 2 repræsentanter i rådsforsamlingen, som vælges hvert 2. år. Næste valg er i 2022.

Sådan fungerer Forbrugerrådet Tænk