Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk marts 2019

Hvilken opvaskemaskine er bedst i test? Hvordan bruger du mindst CO2 på din rejse, og hvad betyder Brexit for dig? Få svarene og se resten af vores tests.
Af Søren Høyner
18. Marts 2019

Få hjælp til ikke at blive snydt

Hvordan rejser du mest klimavenligt? I bil, bus eller fly? Tilkøb til flyrejser lover at kompensere for rejsens CO2 udslip, men gør det en forskel for klimaet?

I Magasinet Forbrugerrådet Tænk 199 guider vi dig også til konsekvenserne af Brexit, og du får et pristjek af økologiske grøntsager.

Spændende test og hjælp til dine rettigheder

Du får i denne udgave af medlemsbladet også test af det skadelige stof akrylamid i din mad, test af håndopvaskemiddel, antivirus til Windows, opvaskemaskiner og bagemaskiner.

Læs magasinet online

Klik på magasinet herunder, og læs det online. Du skal være logget ind.

Log ind på taenk.dk: Få hjælp her

Der er meget mere indhold, når du logger ind på vores hjemmeside. Du skal bruge din e-mail, du har tilknyttet dit medlemskab og dit kodeord.

Har du problemer med at logge ind på siden, kan du få hjælp her:

Få yderligere hjælp og inspiration her:

Du kan læse mere om mange af de emner, der er behandlet i magasinet på taenk.dk. Der er nemlig mere stof at gå på opdagelse i her på siden. Find test, artikler og råd om dine rettigheder nedenfor.

Side 4: EU kræver gennemsigtighed hos prisportaler
Læs om hvilke prisportaler, du kan stole på:

I magasinet kan du læse, at EU kræver mere gennemsigtighed hos bookingportaler. Det er nemlig ikke altid klart, om portalen indhenter priser fra samtlige forhandle.

Samme problem finder du med andre prisportaler. Forbrugerrådet Tænk har undersøgt en række prisportaler, for at finde de bedste.

Find de bedste prisportaler, hvor du kan spare mest her.

Side 39: Hvor god er din smartphone?
Så lang tid holder dine produkter
Mærkebanken: Hvor lang tid holder dine produkter?

Find de mest holdbare produkter med Mærkebanken. Du kan også hjælpe andre, ved at anmelde dine produkter i Mærkebanken.

Du kan for eksempel anbefale en smartphone, der holder længe. Eller du kan advare mod en smartphone, der går hurtigt i stykker.

Køb Forbrugerrådet Tænk Penge
Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge udkommer 6 gange om året.

Magasinet er det privatøkonomiske søstermagasin til Forbrugerrådet Tænk. Magasinet har fokus på banker, forsikring, realkredit og pension og skriver om store og små økonomiske valg i livet.

Køb magasinet her - medlemmer får rabat.