Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk Penge 55

Katteforsikringer svinger meget i pris og dækning, og investeringsrobotter gør det billigere at investere. Læs også om, hvordan hvidvask af penge egentlig foregår.
Af Lasse Olsen
4. Marts 2019
Forbrugerrådet Tænk Penge 55

Forbrugerrådet Tænk Penge tester og undersøger

Katteforsikring: Store forskelle i pris og dækning

Katteforsikringer kan svinge meget i pris, og der er også stor forskel på, hvor meget af dyrlægeregningen, de dækker. Det viser vores test af katteforsikringer.

Investeringsrobotter er billigere end bankerne

Robotrådgivere på internettet gør det både nemmere og billigere for dig at investere i forhold til den menneskelige rådgiver i din bank, viser vores test af investeringsrobotter.

Boligkredit: En enkelt bank er meget billig

Boligkredit er et lån, hvor du løbende kan trække penge ud af din bolig. I vores test af boligkredit er særligt én bank billigere end de andre.

Etiske investeringer bliver mere populære

Forbrugerne, som ønsker at investere deres penge, begynder at stille krav til, at virksomheder skal opføre sig etisk korrekt og have fokus på for eksempel bæredygtighed.

Hvidvask af penge: Hvordan er det lige, det foregår?

Hvidvask af penge bliver der talt meget om, men hvorfor? Og hvordan bliver sorte penge helt præcist vasket hvide?

Aktiesparekonto: Ny konto skal få flere til at investere

Investering i aktier skal være lettere for private med en ny konto kaldet aktiesparekonto. Den giver dig en kontant skattebesparelse i forhold til almindelige investeringer.

Læs magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge online

Som abonnent på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge kan du læse magasinet online.

Køb abonnement på magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge er Forbrugerrådet Tænks magasin med test af finansielle produkter, artikler, guides og forbrugerjournalistik om penge og privatøkonomi - læs alt om bank, pension, forsikringer, realkreditlån og investeringer.

Magasinet udkommer hver 2. måned.

Køb abonnement og få Forbrugerrådet Tænk Penge tilsendt med posten eller læs det online. Som medlem af Forbrugerrådet Tænk får du særpris på magasinet.