Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk april 2018

Billethajer, der lokker med billetter til udsolgte koncerter, palmeolie og fjernaflæste vandmålere. Læs om det, og få test af støvsugere og meget mere.
Af Jesper Frydland-Raun
16. April 2018

Forbrugerstof og test hjælper dig til ikke at blive snydt

Palmeolie finder du i alt fra is, shampoo, kiks, stearin til margarine samt i mange andre produkter. Produktionen af palmeolie finder primært sted i Indonesien og Malaysia, hvor store mængder regnskov fældes for at gøre plads til palmetræerne.

Den øgede produktion af palmeolie belaster miljøet, og bæredygtig palmeolie gør ikke stor nok forskel, mener Forbrugerrådet Tænk. Palmeolie optræder i mange former i mange produkter, og det kræver en særlig tilgang, hvis du vil undgå olierne.

Vil du gerne vide mere om konsekvenserne ved vores brug af palmeolie, og hvad du selv kan gøre for at mindske dit miljømæssige aftryk?

Så læs Forbrugerrådet Tænks medlemsmagasin fra april 2018. Her ser vi nemlig nærmere på brugen af palmeolie og konsekvenserne.

Læs magasinet online

Klik på billedet, og læs magasinet online. Du skal være logget ind for at læse bladet.

Log ind, og få mere viden

Du får i denne udgave af medlemsbladet også test af dåsetomater, kemi i kagepapir, anticellulite cremer, eltandbørster og støvsugere.

Du kan også læse mere om mange af de emner, der er behandlet i magasinet. Der er nemlig mere stof at gå på opdagelse i her på websitet. For at se test, magasin og nogle af de andre artikler, skal du logge ind først.

Problemer med at logge ind? Få hjælp her

Er du ikke medlem?

Bliv medlem og få magasinet tilsendt. Du kan også læse magasinet online, samt masser af grundige test og guides på taenk.dk og mange flere medlemsfordele.

Log ind på taenk.dk: Få hjælp her

Der er meget mere indhold, når du logger ind på vores hjemmeside. Du skal bruge din e-mail, du har tilknyttet dit medlemskab og dit kodeord.

Har du problemer med at logge ind på siden, kan du få hjælp her:

Side 18: Fjernaflæste målere kan forebygge alvorlige vandskader
Få adgang til testen af husforsikringer
Har du den bedste og billigste husforsikring?

I bladet kan du på side 18 læse om, hvordan en fjernaflæst vandmåler og en god forsikring kan hjælpe dig til at begrænse udgifterne, hvis uheldet er ude.

For Monika Slot Madsen betød en tidlig melding om et sprængt vandrør, hvor over 400 liter vand strømmede ud i timen, at skaden blev begrænset.

Side: 22: Nu tages kampen mod billethajerne op
Stop billetsnyd

Viagogo, Stubhub og andre billetbørsers salg af billetter til overpriser har ført til mange politianmeldelser i årenes løb, men problemerne fortsætter uændret. Forbrugerne snydes for tusindvis af kroner, når de går til koncert. I nogle tilfælde ender de endda med en ugyldig billet.

Forbrugerrådet Tænk er derfor gået i alliance med de største arrangører af events i Danmark for at komme problemet til livs.

Amazon Alexa, Google Assistant og Apple Siri er digitale assistenter og Forbrugerrådet Tænk set nærmere på dem
Digitale assistenter: Styr dit hjem med en højttaler

På side 26 i bladet kan du læse om, hvordan de digitale assistenter er på vej ud i de danske hjem.

Men hvad er en digital assistent? Det kan du blive klogere på i denne artikel, der også ser nærmere på den potentielle risiko, du løber ved at invitere et sæt digital ører ind i dit hjem.

Læs Forbrugerrådet Tænk 190 som pdf

Som medlem kan du hente en pdf af Forbrugerrådet Tænk 190 fra april 2018 og læse den på skærmen.

Log ind eller bliv medlem, og få adgang til magasinet