Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk juni 2017

Pristjek af økologiske basisvarer, tema om at handle klimavenligt, samt test af kammerjunkere, solcreme, induktionskogeplader, vaskebolde og autostole.
Af Anne-Katrine Nørholm
20. Juni 2017

Priser på økologiske varer svinger.

15 økologiske basisvarer, er indkøbt i 10 forskellige supermarkeder for at kunne sammenligne priserne. I magasinet på side 20, kan du se hvilket supermarked, der er de billigste af de 10 og se, hvordan den kæde, du oftest bruger klarer sig.

Forbrugerstof og test hjælper dig til ikke at blive snydt

Klimavenligt og økologi er ikke det samme. Temaet i magasinet handler, om hvor svært det er at købe ind med tanke på klimaet, og der er artikler om at røge din egen mad og et kig på bogpriser og de nye øko-vaskebolde. Du kan også læse om el-cykler og om, hvad der sker, hvis du ikke har den nyeste smartphone og gerne vil købe billetter til bus og tog på den.

Læs magasinet online

Klik på billedet, og læs magasinet online. Du skal være logget ind for at læse bladet.

Log ind, og få mere viden

Er du ikke medlem?

Bliv medlem og få magasinet tilsendt. Du kan også læse magasinet online, se masser af grundige test og guides på taenk.dk og bruge dine mange andre medlemsfordele.

Log ind på taenk.dk: Få hjælp her

Der er meget mere indhold, når du logger ind på vores hjemmeside. Du skal bruge din e-mail, du har tilknyttet dit medlemskab og dit kodeord.

Har du problemer med at logge ind på siden, kan du få hjælp her:

Side 10. Pas på flybillettens pris
Rejser - rettigheder og klager
Dine rettigheder, når du rejser på ferie

I magasinet kan du på side 10 læse om priserne på flybilletter, og hvad du skal være opmærksom på, når du booker din flybillet.

Her på websitet kan du læse mere om dine rettigheder, hvis flyet er forsinket, flyselskabet strejker eller der støder andre problemer til din rejse.

Side 12. Billig telefoni i EU koster ekstra for danske forbrugere. Læs mere om roaming her
Side 38 El-cykler: hvor ofte går de i stykker?
Få andre forbrugeres erfaringer og del dine egne

El-cykler er højt skattede, men erfaringerne med dem er blandede. I magasinet kan du på side 38 læse om 744 danske forbrugeres erfaringer med deres el-cykler, om forbrugerne vil anbefale deres eget mærke til andre og hvor ofte de går i stykker.

Du kan også være med. Tilmeld dig her og giv dine erfaringer med dine produkter videre. Forbrugerrådet Tænk spørger flere gange om året forbrugere om deres erfaringer med alt fra vaskemaskiner over smartphones til elcykler og køleskabe.

side 40. Mobil-klippekortet duer ikke til Jettes telefon. Den er for gammel
Du har også rettigheder, når du bruger kollektiv transport. Læs mere her.

Jette Mackenzies telefon er for gammel til at kunne klare den nye opdatering af det mobile klippekort. Den virker ellers fint til andet.
Forbrugerrådet Tænk Passagerpulsen er din stemme i den kollektive transport. Og projektchef Asta Ostrowski mener, at du som forbruger bør have en berettiget forventning om at din smartphone kan holde i mange år, også selvom der kommer opdateringer.

Økopris-tjek, test og inspiration fra medlemsbladet juni 2017

Magasinet i juni byder på et stort pristjek af økologiske basisvarer - som for eksempel mel, havregryn og flåede tomater. Forbrugerrådet Tænk har købt 150 økologiske varer i 10 supermarkeder. I magasinet på side 20, kan du se hvilket…

Magasinet er til dig, som er medlem

Log ind nu eller bliv medlem

Læs Forbrugerrådet Tænks medlemsmagasin fyldt med uafhængige testresultater, produktanbefalinger, artikler om forbrug og hjælp til dine rettigheder.

En del af indholdet finder du på taenk.dk, mens andet kun findes i magasinerne. Medlemmer modtager magasinet med posten 10 gange om året og kan logge ind og læse alle udgaver online.

Side 48 Medlemmerne spørger. Særlige fordele for dig, der er medlem