Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk februar 2021

Reklamationsretten i Danmark er den korteste i Norden. Elgiganten fortæller ikke sandheden om vores test. Læs med i dette magasin.
Magasinet Forbrugerrådet Tænk februar 2021 nummer 218

Fejl i magasinet

Bly i kaffefiltre

Den svenske forbrugerorganisation Råd og Røn har måtte trække resultatet af en test af bly i kaffefiltre tilbage, fordi der er sket fejl. Testen blev omtalt i magasinet på side 10. Vi beklager fejlen.

Test af kaffemaskiner

På side 7 i testskemaet har der sneget sig en fejl ind. I de to kolonner om energiforbrug (maksimalt energiforbrug ved brygning og Energiforbrug ved at holde varm i 30 minutter) angiver vi KW, men der skulle have stået Wh. Vi beklager fejlen.

Se testen af kaffemaskiner uden fejl på taenk.dk

Artikel om parkeringsapps

I skemaet på side 20-21 fremgår det, at Parkpark tager 1 krone i parkeringsformidling. Udover dette beløb tager Parkpark også et tillæg i form af oprunding til nærmeste kvarter på udvalgte parkeringspladser. Det er derfor i realiteten ikke muligt at sige, hvad en parkering med Parkpark vil koste, for det kommer an på, hvorvidt der afrundes til nærmeste kvarter, og hvor lang tid der i den pågældende parkering ville blive afrundet til, samt hvad prisen pr. times parkering er.  

Alle fejl er rettet i de digitale magasiner, som du kan logge ind og se her på siden.

Læs magasinet online

Du skal være logget ind for at læse magasinet.

Log ind på taenk.dk: Få hjælp her

Der er meget mere indhold, når du logger ind på vores hjemmeside. Du skal bruge din e-mail, du har tilknyttet dit medlemskab og dit kodeord.

Har du problemer med at logge ind på siden, kan du få hjælp her: