Vi sammenlægger vores magasiner - se hvad det betyder for dig | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Vi sammenlægger vores magasiner - se hvad det betyder for dig

Den 1. februar 2022 sammenlægger vi magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge med medlemsmagasinet. Få svar på dine spørgsmål her.

Den 1. februar 2022 sammenlægger vi magasinet Forbrugerrådet Tænk Penge med medlemsmagasinet. Det betyder, at du fremover vil opleve et udvidet medlemsmagasin, der indeholder ekstra sider om privatøkonomiske test og guides. Det nye Penge-indhold vil både være tilgængeligt i magasinet og på taenk.dk.

Hvornår vil du kunne se det nye indhold?

Det nye indhold om privatøkonomi bliver tilgængeligt her på taenk.dk og i medlemsmagasinet i forbindelse med udgivelse #228 den 31. januar 2022.

Skal du selv gøre noget?

Nej. Dit medlemskab fortsætter automatisk, så du behøver ikke at gøre yderligere. Du vil blot opleve mere indhold i det nye og udvidede medlemsmagasin samt på taenk.dk. 

Hvad betyder det for dit medlemskab?

Da vi udvider medlemsmagasinet, vil vores medlemspriser ændre sig fra den 1. februar 2022.

De nye normalpriser er:

Digitalt medlemskab: 54 kr. pr md.

Medlemskab: 59 kr. pr. md. 

Du vil opleve prisændringen ved din første fornyelse efter den 1. februar 2022.  

Hvad hvis du både modtager medlemsmagasinet og Tænk Penge?

 • Modtager du i dag både medlemsmagasinet og magasinet Tænk Penge, vil du fra årsskiftet kun modtage ét samlet medlemsmagasin, hvori der også vil være Penge-indhold, som du kender. Du overgår automatisk til enten normalt medlemskab eller digitalt medlemskab, afhængigt af, om du normalt modtager dine magasiner fysisk eller digitalt.

  Du vil opleve prisændringen ved din første fornyelse efter den 1. december 2021. 

  Har du et medlemskab inkl. Tænk Penge?

  Betaler du i dag for medlemsmagasinet og magasinet Tænk Penge i én samlet pakke, vil du samlet set opleve en besparelse svarende til 18 kr. pr. måned. Du har ret til en tilbagebetaling af forskellen mellem den nye og gamle pris, hvis du har betalt for en periode, der strækker sig længere end 1. januar 2022.

  Hvis du fx har betalt for perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022, har du betalt tre måneder ekstra på den gamle pris, og har ret til at få refunderet forskellen på 3 x 18 kr. = 54 kr.

  Ønsker du at få tilbagebetalt forskellen, bedes du sende en mail til medlemsservice@fbr.dk, hvor du oplyser navn, medlemsnummer og kontooplysninger (reg. nr. og kontonummer).

  Vælger du ikke at modtage tilbagebetaling, vil beløbet gå ubeskåret til vores arbejde med at sikre bedre forbrugerrettigheder for alle. 

  Har du et medlemskab og et særskilt abonnement på Tænk Penge?

  Hvis du betaler separat for et Tænk Penge abonnement, ophører abonnementet automatisk, når din nuværende betalingsaftale stopper. Du har ret til en tilbagebetaling af dit abonnement, hvis du har betalt for en periode, der strækker sig længere end den 1. januar 2022. 

  Har du fx. betalt 138 kr. for 6 mdr. i perioden 1. oktober 2021 til 31. marts 2022, har du ret til at få tilbagebetalt for tre mdr. Du kan altså få udbetalt 69 kr. 

  Ønsker du at få tilbagebetalt forskellen, bedes du sende en mail til medlemsservice@fbr.dk, hvor du oplyser navn, medlemsnummer og kontooplysninger (reg. nr. og kontonummer).

  Vælger du ikke at modtage tilbagebetaling, vil beløbet gå ubeskåret til vores arbejde med at sikre bedre forbrugerrettigheder for alle. 

Hvad hvis du udelukkende modtager Tænk Penge?

 • Dit abonnement på Forbrugerrådet Tænk Penge stopper automatisk i slutningen af din betalingsperiode og vil ikke blive fornyet. Hvis du vil fortsætte som medlem efter denne dato, er du meget velkommen til at kontakte Medlemsservice allerede nu. 

  Du har ret til en tilbagebetaling af dit abonnement, hvis du har betalt for en periode, der strækker sig længere end den 1. januar 2022. Ønsker du at få tilbagebetalt forskellen, bedes du sende en mail til medlemsservice@fbr.dk, hvor du oplyser navn, medlemsnummer og kontooplysninger (reg. nr. og kontonummer).

Har du andre spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte medlemsservice mandag-tirsdag kl. 9-12, onsdag kl. 12-15, torsdag-fredag kl. 9-12 på tlf. 77 41 77 41 eller per e-mail: medlemsservice@fbr.dk