Send os dit testønske | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Send os dit testønske

Hvad skal vi teste næste gang? Kom med dit input her.

Er der noget bestemt, du synes, vi skal teste? Mangler du et mærke i testen af mobiltelefoner eller fiskeolie? Eller synes du, at det er for lang tid siden, vi har testet printere?

Vores eksperter undersøger markedet grundigt, når vi vælger produkter til test. Men du kan sidde med et helt særligt testønske, som vi har overset.

Skriv dit ønske i formularen herunder.

 Du får en bekræftelse på dit testforlag på denne e-mail.
 Ja tak. Jeg giver hermed samtykke til, at Forbrugerrådet Tænk må gemme og behandle de personoplysninger, jeg indsender i denne formular. Oplysningerne bruger Forbrugerrådet Tænk til et ikke-kommercielt formål, dvs. med det formål at sende mig svar, informationer eller lignende på min henvendelse. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke. Se Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik

Du kan også give input i vores holdbarheds-panel

Vi tester de nyeste produkter fra butikkerne efter videnskabelige metoder på uvildige laboratorier. Men vi kan ikke teste, hvor godt din støvsuger eller vaskemaskine holder, når du bruger den gang på gang.

Derfor supplerer vi vores test med et brugerpanel. Du kan Være med i vores Brugerpanel - Vi efterlyser deltagere  til undersøgelserne i vores nyhedsbrev.