Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Social

Aktiviteter og kampagner

Forbrugerrådet Tænk arbejder for et Danmark, hvor alle forbrugere kan træffe et trygt valg. Du kan være med på mange måder.

Indhold

Stop billetsnyd

Viagogo, Stubhub og andre billetbørsers salg af billetter til overpriser har ført til mange politianmeldelser i årenes løb, men problemerne fortsætter uændret. Forbrugerne snydes for tusindvis af kroner, når de går til koncert. I nogle tilfælde ender de endda med en ugyldig billet.

Forbrugerrådet Tænk er derfor gået i alliance med de største arrangører af events i Danmark for at komme problemet til livs.

Det lykkedes. Tak for støtten.

I efteråret 2017 bebudede regeringen, at man ville skære 5 millioner kroner fra Forbrugerrådet Tænks grundbevilling. Det fik tusindvis af forbrugere, erhvervslivet, brancheorganistioner, fagforeninger og politikere til at reagere.

Regeringen indgik i december 2017 en aftale med Dansk Folkeparti om at bevare støtten til forbrugernes stemme ubeskåret.

 

Bliv medlem
Bliv medlem af Forbrugerrådet Tænk

Undgå at blive snydt - find de bedste produkter i test, få gode råd til før, under og efter køb samt hjælp til dine rettigheder.

Medlemskab af Forbrugerrådet Tænk giver adgang til uvildige og grundige test, rådgivning og en lang række andre fordele.

Bliv medlem allerede i dag.

Nyhedsbrev: Aktuelle test og viden om dine rettigheder

Vil du gerne have information om nye test og sidste nyt om dine rettigheder, når du handler?

Skriv dig op til vores nyhedsbreve og få sidste nyt direkte i indbakken.

Du kan vælge områderne: uønsket kemi, kollektiv transport, penge og privatøkonomi, digital sikkerhed eller fødevarer. Du vælger selv, når du skriver dig op til vores nyhedsbreve.

Følg os på Facebook, instagram og Twitter
Følg os på Facebook, Instagram og Twitter

Forbrugerrådet Tænk er på Facebook, Instagram og Twitter. Mød os der og få sidste nyt om det, der interesserer dig mest.

Mærkebanken: Del dine erfaringer med alt fra smartphones til støvsugere

Holdbarhed, pris og kvalitet kan der være stor forskel på, når du køber din nye smartphone eller støvsuger. Vil du sige fra over for dårlige produkter? Del dine erfaringer i Forbrugerrådet Tænks mærkebank og hjælp andre med at vælge rigtigt, når de skal købe.

Apps: Tag os med i lommen

Vores apps hjælper dig med at træffe gode og trygge valg - også når du står ude i butikken, skal reklamere over din vare eller bruge dine madrester.