Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem nu

Social

Aktiviteter og kampagner

Forbrugerrådet Tænk arbejder for et Danmark, hvor alle forbrugere kan træffe et trygt valg. Du kan være med på mange måder.

Indhold

Kræv billigere boliglån nu

Bidragssatserne stiger og stiger, og det tjener bankerne på. Alligevel tilbyder kun 1 ud af 33 banker at kompensere deres kunder for bankens bonus.

Forbrugerrådet Tænk kræver, at bankerne giver deres kunder rabat, og vi vejleder dig i at forhandle med banken om en rabat.

Er du blevet fuppet af salgsgas i supermarkedet? Støt os nu
Skriv under og støt forbrugernes stemme

Regeringen skærer 5 millioner kroner fra forbrugernes vagthund. Det svarer til 1/3 af det tilskud, vi får fra staten.

Det er penge, der bliver brugt til at oplyse dig om dine rettigheder og til at tale den almindelige forbrugers sag over for banker, virksomheder og producenter.

Bevar forbrugernes stemme.

Passagerpulsen sætter fokus på forsinkelser i den kollektive transport
Forsinket? Det er faktisk ikke i orden

8 ud af 10 passagerer i den kollektive transport kommer for sent til arbejde eller aftaler på grund af forsinkelser. Det er faktisk ikke i orden.

Passagerpulsen hos Forbrugerrådet Tænk sætter derfor fokus på forsinkelser i den offentlige transport, så vi kan få kollektiv transport, vi kan stole på.

Bliv medlem
Bliv medlem af Forbrugerrådet Tænk

Undgå at blive snydt - find de bedste produkter i test, få gode råd til før, under og efter køb samt hjælp til dine rettigheder.

Medlemskab af Forbrugerrådet Tænk giver adgang til uvildige og grundige test, rådgivning og en lang række andre fordele.

Bliv medlem allerede i dag.

Nyhedsbrev: Aktuelle test og viden om dine rettigheder

Vil du gerne have information om nye test og sidste nyt om dine rettigheder, når du handler?

Skriv dig op til vores nyhedsbreve og få sidste nyt direkte i indbakken.

Du kan vælge områderne: uønsket kemi, kollektiv transport, penge og privatøkonomi, digital sikkerhed eller fødevarer. Du vælger selv, når du skriver dig op til vores nyhedsbreve.

Følg os på Facebook, instagram og Twitter
Følg os på Facebook, Instagram og Twitter

Forbrugerrådet Tænk er på Facebook, Instagram og Twitter. Mød os der og få sidste nyt om det, der interesserer dig mest.

Del dine erfaringer med alt fra smartphones til støvsugere

Holdbarhed, pris og kvalitet kan der være stor forskel på, når du køber din nye smartphone eller støvsuger. Vil du sige fra over for dårlige produkter? Del dine erfaringer og hjælp andre med at vælge rigtigt, når de skal købe.

Apps: Tag os med i lommen

Vores apps hjælper dig med at træffe gode og trygge valg - også når du står ude i butikken, skal reklamere over din vare eller bruge dine madrester.