Tilmelding til paneldebat den 15. maj – EP-valget 2024 | Forbrugerrådet Tænk
Gå til hovedindhold

Få adgang til hele tænk.dk

Bliv medlem

Tilmelding til paneldebat den 15. maj – EP-valget 2024

Kom forbi den 15. maj, hvor fire kandidater til europaparlamentsvalget diskuterer de største udfordringer og potentialer på forbrugerområdet set fra et EU-perspektiv.

Portrætfotos af Christel Schaldemose, Rasmus Nordqvist, Sigrid Friis og Anders Vistisen

I Forbrugerrådet Tænk ser vi med spænding frem mod europaparlamentsvalget den 9. juni 2024. Store dele af forbrugerområdet bliver reguleret i EU. Det har derfor stor betydning for forbrugerne, hvordan det kommende Europa-Parlament sammensættes, og hvilke holdninger og visioner parlamentarikerne har på forbrugerområdet. 

Vi er glade for, at Christel Schaldemose (S), Sigrid Friis (R), Rasmus Nordqvist (SF) og Anders Vistisen (DF) har takket ja til at deltage i paneldebatten, hvor de blandt andet vil diskutere digitalisering og tech-giganter, EU’s rolle i den grønne omstilling samt usikre produkter fra udenlandske handelsplatforme.

Program

Kl. 08.45-09:10: Kaffe og croissanter
Kl. 09.10-09.15: Velkomst
Kl. 09.15-10.10: Paneldebat
Kl. 10.10-10.30: Spørgsmål fra salen
Kl. 10.30: Afrunding

Tid: Onsdag den 15. maj 2024 kl. 08.45-10.30

Sted: Forbrugerrådet Tænk, Ryesgade 3A, 2. th., 2200 København N

Der er begrænsede pladser. Tilmeld dig via formularen herunder.

Forbrugerrådet Tænk må godt gemme og behandle oplysningerne, jeg indsender i denne formular. Oplysningerne bruger Forbrugerrådet Tænk til at sende mig svar, informationer eller lignende på min henvendelse. Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke ved at sende en e-mail til privatliv@fbr.dk. Forbrugerrådet Tænk bruger naturligvis mine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning og Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik. Giver I mine oplysninger videre til relevante databehandlere, er det kun til samarbejdspartnere i EU/EØS. Se Forbrugerrådet Tænks privatlivspolitik.