Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Forbrugerrådet Tænk januar 2019

Betaler du for fitness, du aldrig bruger? Er din måltidskasse for dyr, og hvordan undgår du snyd med billetter? Få også test af kaffemaskiner, rejer og meget mere i magasinet Forbrugerrådet Tænk.
Af Jesper Frydland-Raun
19. December 2018

Forbrugerstof og test hjælper dig til ikke at blive snydt

Betaler du for et fitnessabonnement, du aldrig bruger? Så er du ikke alene. Det viser en undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk. I denne udgave af medlemsbladet ser vi derfor nærmere på, hvordan du kan undgå at spilde dine penge på fitness, du alligevel aldrig bruger.

Forbrugerrådet Tænk undersøger også priserne hos 5 fitnesskæder, og undersøgelsen viser store forskelle i både pris og udvalg af træning.

Fuskerfirmaet Viagogo, der sælger (måske) ubrugelige billetter til overpriser, huserer stadig, selv om nu både politiet og Forbrugerombudsmanden er efter dem. Vi ser på sagen i magasinet.

Du får i denne udgave af medlemsbladet også test af rejer, foodprocessorer, trådløse højtalere, ansigtscremer, kaffemaskiner og mikrobølgeovne.

Du kan på denne side også læse mere om de emner, der er behandlet i magasinet. For at se test, magasin og nogle af de andre artikler, skal du logge ind først.

Læs magasinet online

Klik på billedet, og læs magasinet online. Du skal være logget ind for at læse bladet.

Log ind, og få mere viden

Er du ikke medlem?

Bliv medlem og få magasinet tilsendt. Du kan også læse magasinet online, se masser af grundige test og guides på taenk.dk og bruge dine mange andre medlemsfordele.

Log ind på taenk.dk: Få hjælp her

Der er meget mere indhold, når du logger ind på vores hjemmeside. Du skal bruge din e-mail, du har tilknyttet dit medlemskab og dit kodeord.

Har du problemer med at logge ind på siden, kan du få hjælp her:

Side 4: Netbutikker må ikke gøre forskel på kunder fra andre lande
Onlineshopping Undgå at blive snydt på nettet
Nethandel: Sådan handler du sikkert online

På side 4 i magasinet kan du læse, at der er kommet nye regler mod såkaldt geoblocking. Reglerne betyder kort sagt, at butikker ikke må forskelsbehandle forbrugerne eller afvise kunder ud fra deres nationalitet.

Og netop onlinehandel er en nem måde at handle på. Men digitale svindlere kan sidde klar bag skærmen. Forbrugerrådet Tænk hjælper dig sikkert igennem din e-handel.

Side 12: Josephine faldt i Viagogo-fælden
Køb billetter de rigtige steder
Undgå billethajer: Køb dine billetter sikkert

Fuskerfirmaet Viagogo sælger fortsat (måske) ubrugelige billetter til overpriser

På side 12 i magasinet kan du læse om Josephine Lundgaard Thrane, der endte med 4 ubrugelige koncertbilletter til vilde overpriser.

Hvordan undgår du koncertbilletfælderne? Få hjælp herunder:

Side 30: Spar penge – stream kvalitetsfilm gratis
Forbrugerrådet Tænks guide til streamingtjenester på tv
Streaming på tv: Guide til 12 tjenester

Der er ikke de store forskelle på streamingtjenesterne med musik, viser Forbrugerrådet Tænks pristjek på side 34 i magasinet.

Men hvordan forholder det sig med serie- og filmstreaming?

Forbrugerrådet Tænk guider dig gennem 12 tjenester til streaming af serier, tv og film.

Side 32: Dyre ansigtscremer er ikke fri for uønsket kemi

Forbrugerstof og test hjælper dig til ikke at blive snydt

Betaler du for et fitnessabonnement, du aldrig bruger? Så er du ikke alene. Det viser en undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk. I denne udgave af medlemsbladet ser vi derfor nærmere på, hvordan du kan undgå at spilde dine penge på fitness…

Find en ansigtscreme uden problematiske stoffer

Selv om du betaler meget for en ansigtscreme, er det ingen garanti for at undgå problematiske stoffer, der kan være hormonforstyrrende eller give allergi.

Det kan du læse om i testen af ansigtscremer på side 32 i magasinet. Du kan også finde testen på Forbrugerrådet Tænk Kemis hjemmeside.

Få fuld adgang til taenk.dk

Bliv medlem for 54 kr./måneden:

  • Find de bedste produkter

  • Undgå at blive snydt

  • Få mere end 150 uvildige test

  • Modtag medlemsmagasin

  • Få hjælp før, under og efter køb

Køb Forbrugerrådet Tænk Penge
Forbrugerrådet Tænk Penge

Forbrugerrådet Tænk Penge udkommer 6 gange om året.

Magasinet er det privatøkonomiske søstermagasin til Forbrugerrådet Tænk. Magasinet har fokus på banker, forsikring, realkredit og pension og skriver om store og små økonomiske valg i livet.

Køb magasinet her - medlemmer får rabat.