Test af koldskål - se test af ni kærnemælkskoldskåle
Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem
TEST

Test: Koldskål

Se hvilken koldskål fra supermarkedet, som smager bedst. Vi har blindsmagt 9 kærnemælkskoldskåle.

Testet d. 8. juni 2023

Koldskål er smagen af sommer og sol, og der findes mange kærnemælkskoldskåle i køledisken, men hvilken smager bedst? Vi har bedt 40 forbrugere og tre eksperter om at blindsmage ni forskellige koldskåle, vi har købt i forskellige supermarkeder.

Udover smag, har vi også vurderet informationen på emballagen.

Vi har undersøgt koldskåle fra følgende mærker:

Arla, Cheasy, Engvang, Kløver, Løgismose, Salling, Thise og Øllingegård

Henter testede produkter
It was not possible to retrieve the test
{{ product.brand }}
{{ product.model }}
{{ product.brand }} {{ product.model }}
{{compareProducts.length}}/9
Sammenlign Fjern
Filter Nulstil filtre Luk
{{ results.length }} {{ hasActiveFilters() ? "filtrerede produkter" : "testede produkter" }}
{{::result.brand}}

{{::result.model}}

{{::result.score_percentage}} %
Pris: {{::result.price | dkk}} Testet: {{:: result.test_date | asDate | date: 'MMM yyyy' }}
Vis produkt

Testresultater

  • Laveste score {{::minScore.percentage}} %
  • Dette produkt
    {{::result.score_percentage}} %
  • Højeste score {{::maxScore.percentage}} %
No results with the selected filters

Mød teamet bag vores koldskål test

Peter, Elise og Thora har stået for vores test af koldskål.

Peter Skjødt

Peter Skjødt

Projektleder
Test og analyse
Thora U

Thora Uldall-Hansen

Studentermedarbejder
Test og analyse

Sådan har vi testet koldskål

  • Koldskålene er blevet smagstestet af et forbrugerpanel på 40 personer samt af 3 eksperter.

    De tre eksperter er

    • Mette Blomsterberg, Konditter
    • Lars Juul, chefkonditor på Conditori La Glace
    • Mika Wulff, chefredaktør på Magasinet Lækkerier
  • Information på emballagen er en vurdering af de tilgængelige informationer om blandt andet affaldssortering og opbevaring.

    • Smag, eksperter: 50%
    • Smag, forbrugere: 45%
    • Vurdering af emballage: 5%