Forbrugerrådet Tænk

Få testresultater, anbefalinger og hjælp til køb

Bliv medlem

Titel

Læbepomader: Find test af din favorit

53 læbepomader er testet for problematisk kemi af Forbrugerrådet Tænk Kemi. Fandt du ikke din foretrukne læbepomade i vores test, finder du den måske her.
Af Jesper Frydland-Raun
6. Oktober 2017
Læbepomader kan indeholde problematiske olier
Foto: Benjamin Media

Læbepomader: Sådan finder du den bedste

Forbrugerrådet Tænk anbefaler læbepomader uden ingredienser baseret på mineralske olier. Mineralske olier er nemlig problematiske i læbepomader, da nogle af dem kan være kræftfremkaldende, og andre kan ophobe sig i kroppens organer for eksempel lever og milt.

Lypsyl Lipbalm original, Chesebrough Kløver vaseline, Labello Original, Carmex Classic moisturising lip balm og Mentholatum Lipbalm original indeholder alle mineralske olier, og kan derfor ikke anbefales.

Læbepomaderne i Forbrugerrådet Tænks test er alle uden ingredienser baseret på mineralske olier. Derfor kan de alle anbefales, men de er dog ikke lige gode i brug.

Test: Hvor godt holder disse 9 læbepomader dine læber fugtige?

Forbrugerrådet Tænk Kemi har tjekket indholdet af 53 læbepomader, og finder du ikke din foretrukne læbepomade i vores test, kan du med stor sikkerhed finde den i deres test.

Læbepomaderne i Forbrugerrådet Tænk Kemis test er gennemgået for indhold af problematiske stoffer. De er ikke testet for deres evne til at holde læberne fugtige.