Bliv medlem med studierabat | Forbrugerrådet Tænk: Vi tænker, før du handler Gå til hovedindhold

Få adgang til alt indhold på tænk.dk, medlemsmagasinet og meget mere.

Bliv medlem

Bliv medlem med studierabat

Hvis du er studerende, kan du få rabat på et medlemskab hos Forbrugerrådet Tænk. Som medlem får du adgang til alle test på taenk.dk, medlemsmagasin med posten, juridisk rådgivning og meget mere. Det er hurtigt og nemt at oprette sig, og du sparer 12 kr. om måneden.

Studiemedlemskab
141 kr. for 3 mdr.

- Medlemsmagasin med posten
- Over 150 uvildige produkttest på tænk.dk
- Nyhedsbrev med de nyeste test og artikler hver uge
- Aktuel viden om forbrugeremner og privatøkonomi
- Juridisk rådgivning på telefon og mail

Bliv medlem med rabat

Du gør en forskel som medlem

Hvem skal bestemme, om der skal være sprøjtemidler i din mad, hvor stort gebyret skal være på dine betalinger, og hvilke oplysninger apps og hjemmesider må gemme om dig? Takket være støtte fra vores medlemmer, har vi bred opbakning til at give banker, producenter og butikskæder modspil.

Se, hvad vi kæmper for

Om medlemskabet

Medlemsmagasinet udkommer 10 gange om året. Du køber et løbende medlemskab, som du betaler hver 3. måned, indtil du opsiger det. Alle medlemskaber giver samme muligheder og medlemsfordele.

Har du spørgsmål til medlemskabet?

Ring til os på tlf. 77 41 77 41 mandag-tirsdag kl. 9-12, onsdag kl. 12-15, torsdag-fredag kl. 9-12 eller skriv til medlemsservice@fbr.dk. Du får svar inden for 24 timer på hverdage.

Sikker betaling

Vi er tilmeldt 3D Secure. Når du betaler med dit betalingskort på tænk.dk vil du derfor modtage en sms med en sikkerhedskode fra Nets, som du skal indtaste. Hvis dit kort ikke er tilmeldt, kan du gøre det i forbindelse med købet. 

Vi er tilmeldt e-mærket, som du kan læse mere om her.